Voorwaarden
Mijn winkeltje Wat is kettelen? Tips voor het dragen Gastenboek Voorwaarden
 

Bestellingen:

Bestellingen kun je plaatsen via de website. 
Nadat je bestelling is geplaatst is mijn streven om binnen 24 uur een mail te sturen ter bevestiging van je bestelling het totaalbedrag en met mijn bankgegevens. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan licht ik je hierover in.

Betalingen:

Betalingen worden vooraf via bank of giro over gemaakt naar mijn rekeningnummer.
Zodra je betaling binnen is word je bestelling direct verstuurd.

Levering / Verzenden:

De bestellingen worden goed verpakt in een luchtkussenenvelop en tegen TNT-tarief verzonden. De prijzen op mijn site zijn inclusief de verzendkosten (mits op de pagina anders staat vermeld) voor zover er sprake is van verzending binnen Nederland. Voor verzendingen naar het buitenland geldt er een toeslag waarvan de hoogte afhankelijk is van het land van bestemming. Deze toeslag geef ik je door na de ontvangst van je bestelling. De bestelling is te annuleren als je de toeslag te hoog vindt. 
Alles wordt verzonden op eigen risico. Ik ben niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadigingen.
Kiest u voor aangetekend of verzekerd verzenden vermeld dit dan duidelijk bij uw bestelling. De kosten van deze manier van verzenden zijn geheel voor uw eigen rekening.

Retourneren:

Volgens de wet “Koop op afstand” heeft u het recht om binnen 7 dagen na ontvangst van goederen uw aankoop te retourneren. U krijgt dan binnen een paar dagen nadat ik de goederen in goede orde heb ontvangen het geld exclusief verzendkosten terug gestort op uw rekening. Indien er sprake is van een Pink Ribbon artikel en er door mij een donatie is gedaan aan Pink Ribbon dan wordt de donatie ook bij het terug te betalen bedrag in mindering gebracht.
Laat me wel even weten dat u uw goederen retour stuurt via bijvoorbeeld het bevestigingsmailtje van de bestelling te beantwoorden of via een reactie op het contactformulier (geef daarin ook aan waarom je niet tevreden bent).

Gegevensbeheer en privacy:

Ik gebruik uw persoonlijke gegevens alleen voor eigen administratie en worden nooit verkocht of doorgegeven aan derden.