Mijn winkeltje
Start Mijn winkeltje Wat is kettelen? Tips voor het dragen Gastenboek Voorwaarden
Start Tashangers Dameskettingen Armbanden Doe het zelf maak pakketten Oorbellen Cadeaubon Bruidssieraden Nieuwsbrief Kettelen

 

In mijn winkeltje zie je een verzameling van de sieraden die ik gemaakt en in de verkoop heb. 

De prijzen zijn inclusief de verzendkosten (mits op de pagina anders staat vermeld) voor zover er sprake is van verzending binnen Nederland. Voor verzendingen naar het buitenland geldt er een toeslag waarvan de hoogte afhankelijk is van het land van bestemming. Deze toeslag geef ik je door na de ontvangst van je bestelling. De bestelling is te annuleren als je de toeslag te hoog vindt. 

Vind je het misschien te moeilijk om een cadeau voor iemand anders in mijn winkeltje te kopen. Misschien is een cadeaubon dan een oplossing.  

Elk sieraad heb ik zelf ontworpen en gemaakt. Je koopt het exemplaar wat je op de foto ziet staan. 

Doordat ik gebruik maak van veters, rijgdraden (metaal met kunststof coating) en elastiek koord kunnen ook mensen met een metaal allergie mijn kettingen dragen. Met name bij het elastieken koord en veters met de magneetkralen daarbij is een metalenslotje niet nodig. En heb je dus geen last van een slotje in je nek.

Indien de ketting op gereserveerd staat dan wil dat zeggen dat hij al wel besteld is maar dat ik de betaling nog niet heb ontvangen. Mocht ik de betaling niet binnen 1,5 week na de bestelling hebben ontvangen dan gaat de ketting weer in de verkoop. 

Ik blijf nog volop nieuwe sieraden maken dus hou mijn website goed in de gaten! Of meld je aan voor de nieuwsbrief dan krijg je van mij een bericht als ik weer nieuwe kettingen gemaakt heb.

Ook heb ik tips voor het dragen van de zelfgemaakte sieraden. Zie hiervoor Tips voor het dragen! 

Mocht je verder nog vragen hebben laat dan een berichtje achter in mijn gastenboek dan neem ik contact met je op.

Ik wens je veel winkel- en knutselplezier!

Groetjes

Fia 

 

Jij bent bezoeker nummer: