Kettelen

Start Wat is kettelen? Mijn winkeltje Tips voor het dragen Gastenboek Voorwaarden

 

 

 

Welkom op mijn website over kettelen!

Een workshop sieraden maken met behulp van kettelen kan veel gevolgen hebben.... je kan er namelijk helemaal verslaafd aan raken.  Vandaar dat ik dus wel kan zeggen dat sieraden maken een nieuwe hobby voor mij is geworden. 

In het begin werden de sieraden enkel gemaakt voor vrienden en familie.

Door de positieve reacties uit mijn omgeving, kreeg ik het idee om meer met mijn eigen ontworpen en unieke sieraden te doen.

Aangezien een website maken een andere hobby is wat ik leuk vind om te doen ben ik op het idee gekomen om mijn 2 hobby's met elkaar te combineren. Vandaar dat ik heb besloten om de reeds gemaakte sieraden te koop aan te bieden via deze website (zie "mijn winkeltje"). 

De kettingen zijn door mij zelf ontworpen en gemaakt. En je koopt dus het sieraad wat je op de foto ziet staan.

Vind je het misschien te moeilijk om een cadeau voor iemand anders in mijn winkeltje te kopen. Misschien is een cadeaubon dan een oplossing. 

De materialen die ik gebruik worden met zorg geselecteerd. En ik probeer de materialen tegen een leuke inkoopprijs in te kopen zodat ik de kettingen ook tegen een leuke prijs kan verkopen.

Doordat ik gebruik maak van veters, rijgdraden (metaal met kunststof coating) en elastiek koord kunnen ook mensen met een metaal allergie mijn kettingen dragen. Let wel zelf even op de slotjes en stelkettingen die aan sommige kettingen zitten. 

Ben je zelf al bezig met het maken van kettingen en ben je benieuwd naar hoe het kettelen gaat? Kijk dan eens bij "Wat is kettelen?" Ook voor voorbeelden kun je op mijn website terecht. 

Heb je zelf tips voor het maken van sieraden dan mag je die altijd vermelden in mijn gastenboek! Daarin staan ook al wat tips en links naar websites met leuke voorbeelden!! Mocht je vragen hebben bij een ontwerp laat dat mij dan ook even weten via het gastenboek. Wie weet kan ik je op weg helpen.

Ben je misschien benieuwd naar wie ik ben of wat mijn andere hobby's zijn. Kijk dan op www.erikvdgrinten.nl/fia

Ik wens je veel winkel- en knutselplezier!

Groetjes,

Fia 

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 17 september 2009.

 

 

 

Jij bent bezoeker nummer: